Her får du tak i din Miljøklubben barnebok!

Miljøklubben barnebok er lett tilgjengelig i de fleste Ark, Tanum og Norli butikker eller på deres nettsider der du kan bestille boken direkte til ditt hjem. Vi har også  vår egen nettside Kjopboken.no, der du kan bestille boken direkte av oss med rask levering. Om du klikker på linkene vil du bli videresendt til boken vår på deres nettside i en ny fane i din nettleser.

Pandautvikling

Hvorfor velge akkurat vår barnebok?

Barnebøker sammen med plikter og regler i hjemmet er begge viktige grunnlag for barnets utvikling både mentalt og fysisk. Barnebøker gir barna både lærdom mellom rett og galt, i tillegg til tilgjengelighet for å være kreative.

Så, hvorfor velge akkurat Miljøklubben barnebok? Det vår bok lærer barn er både om miljø, kreativitet, bærekraft og vennskap. I tillegg til dette, inneholder også boken vår morsomme oppgaver for barna i form av fargelegging, quiz, fakta og flotte fargede illustrasjoner. På denne måten lærer barna at selv det å lære i selv også kan være både morsomt og spennende.

Screenshot_2017_08_16_18_17_33

 

Fortsatt ha fortsatt en miljøvennlig dag videre :)

author: Sylvia Dzikowska Andersen

Mitt navn er Sylvia og jeg er 21 år og student. Som blogger ønsker jeg å formidle budskap om miljø, ikke bare fordi det er viktig, men også fordi det samtidig er lærerikt og gøy. Jeg er opptatt av miljø, og grunnen til dette er at vi mennesker er flinke til å utnytte naturens ressurser. Dermed bør vi i gjengjeld passe på å bevare naturen.

Comment
0

Leave a reply