2016
12
04

En god jul for både mennesker og jord

Juletiden er alltid en travel høytid for mange mennesker, spesielt innenfor gavehandling. Ofte blir det fokusert på det nyeste og/eller dyreste som er tilgjengelige i butikkene.

I høytidene blir mange varer produsert mer enn normalen rettet mot spesielt de største høytidene i året, som er ofte rettet mot jul og nyttårsaften. Dessverre blir jordkloden vår også påvirket av dette. Det er større sannsynlighet for kullrøyk/kullforgiftning, siden mange fabrikker ennå i dag tar i bruk denne metoden for å kunne produsere nok energi til å lage alle produktene med maskinene deres.

Dette er dessverre ikke mange som tenker over ellers i hverdagen, alt er rettet mot prisnedslag/salg, og hyppighet for at alt er klart til julaften og julefest.

Vi i Green Nordics anbefaler å ta i bruk noe mer miljøvennlig og bærekraftig, der du i tillegg likevel kan få tak i mange flotte ting til en god pris!

PS. Alle butikker nevnt nedenfor er linket i teksten.

christmas-tree-1856830_1280

Julegavetips fra oss i Green Nordics:

  • Kjenner du noen som liker interiør kan kjøkken materiale laget av bambus være midt i blinken!
  • Finn.no kan du finne mange pene brukte produkter til en god pris av diverse form av selgere, her er det både miljøvennlig, bærekraftig og økonomisk lønnsomt å handle, ta en titt før du handler i butikken da vel?
  • Om du skal handle til en baby eller en som er mor, kan denne nettbutikken kanskje være perfekt? Miljøvennlig med stort og flott utvalg!
  • Hos Vidunderbarn.no finner du mye flott for både små og store i alle aldre! Her får du tak i miljøvennlige produkter, alt fra godteri og is til klær og kroppsprodukter.
  • Lovelula.com er en utenlandsk butikk som kaller seg for «verdens mest naturlige kosmetiske butikk», i tillegg tilbyr de helt gratis frakt.

Håper dette var hjelpsomt for deg som vil sammen med oss ta vare på jordkloden vår, samtidig med god samvittighet skryte av hvor enkelt det er i tillegg :)

child-1463913__180

Ha en flott miljøvennlig julehandeldag videre! :)

author: Sylvia Dzikowska Andersen

Mitt navn er Sylvia og jeg er 21 år og student. Som blogger ønsker jeg å formidle budskap om miljø, ikke bare fordi det er viktig, men også fordi det samtidig er lærerikt og gøy. Jeg er opptatt av miljø, og grunnen til dette er at vi mennesker er flinke til å utnytte naturens ressurser. Dermed bør vi i gjengjeld passe på å bevare naturen.

Comment
0

Leave a reply